Vægfarver til soveværelse

Jeg er i fuld gang med at lege-indrette nyt hus oppe i hovedet – og især fylder tanker om vægfarver meget. Tag nu soveværelset. Jeg vil gerne have en rolig og rar stemning, og jeg ved med sikkerhed, at det ikke skal være hvidt, men vil også gerne prøve noget nyt i stedet for igen af vælge Minty Breeze fra Jotun. Den er jeg godt nok svært glad for, og tror også, den kommer med til det nye hus i et (eller flere) af de andre rum.

På min Instagram @ihavesevenchairs har jeg leget lidt med forskellige farver i en farvevælger, men jeg er stadig i den rimelig indledende fase. Her er nogle vægfarver, jeg synes er vildt flotte til et soveværelse:

Billeder via 1. Bloodandchampagne (via Pinterest) // 2. Elledecoration.se
3. Fantasticfrank // 4. Gravityhome // 5. Jotun // 6. Varpunen

Hvis I har gode erfaringer med nogle bestemte typer eller mærker maling, så send endelig en anbefaling min vej (fx på Insta). Jeg kan nærmest ikke få det mat nok, og så skal det selvfølgelig helst være rimelig modstandsdygtigt og til at vaske af, når der har sneget sig fedtede fingre på væggen.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s