Køkken i eg – på budget

Tændt på træTændt på træTændt på træTændt på træ

Jeg har igen haft en fotograf på besøg – og det betyder nyt blogindlæg! (Når nu der er ryddet SÅ meget op, og en mega dygtig fotograf slår vejen forbi, skulle man da være et skarn for ikke lige at blære sig med billederne.)

Da vi flyttede ind i lejligheden, fik vi lavet et nyt køkken som det allerførste. Vi kom jo fra et Reform-køkken, som jeg var rigtig glad for, men vi ville gerne prøve noget nyt, så denne gang gik vi all in på træ. Der var mange ting, vi gerne ville i den nye lejlighed, så det gjaldt om at holde udgifterne nede, hvis vi skulle have råd til det hele.

Selve køkkenet er fra IKEA, og bordpladen er fra Reform. Jeg er jo IKEA-fan (wow, virkelig? Ja), og man skal da også være mere end almindeligt mavesur for ikke at sætte pris på deres udmærkede koncept med billige køkkener med 25 års garanti. Men lidt snob er jeg jo også, så der skulle noget til, der fik det til at skille sig lidt ud, og jeg var så glad for bordpladen i det gamle køkken, så vi valgte samme koncept her: linoleumsbordplader fra Reform – denne gang i helt sort med egetræskant.

Perisen spørger du? Med hvidevarer endte vi omkring de 50.000 kr. for hele arrangementet. Og jæs, bordpladerne var næsten lige så dyre som alt det andet til sammen, men jeg synes, de er det værd.

De lysegrå vægge er malet med kalkmaling, der giver et ret sejt og samtidig næsten blødt look. Jeg har lyst til at ae de vægge hele tiden. Og den bordeaux væg er faktisk feminas tidligere (og fantastiske!) boligredaktørs idé. Vi skulle lave en artikel med farver i boligen herhjemme (den kan I se i det INDRET, der er med femina denne uge – og mooon ikke der sniger sig et par billeder forbi bloggen også), og så syntes vi, køkkenets naturlige og neutrale look skulle have lidt farve. Det blev en megaflot bordeaux, som desværre er gemt bag de to store hvide skydedøre det meste af tiden. Men engang imellem skyder jeg dem til side og beundrer min fine væg.

Tror jeg skal have noget bordeaux med til det nye hus … Nå ja, vi har solgt lejligheden og købt et lille hus. Måske kommer der mere om det senere. Man ved sgu aldrig med mig og det bloggeri.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s