IKEA-cykel

Rigtig gættet. Jeg er meget, meget spændt på den nye IKEA-cykel. Selvfølgelig er jeg det – jeg elsker cykler, jeg elsker IKEA. Men elsker jeg kombien? (Uh, suspense.)

Stellet skulle være ret let, de giver 25 (!) års garanti på den – og så er den udstyret med sådan en oliefri bæltekæde, som også Biomega-cykler har. Men den er først i butikkerne i oktober, så der er mega lang tid, til jeg kan komme ud og røre ved en i virkeligheden. Og jeg er sgu nok også for nærig til at give 4.500 for en cykel-nummer-2 (selv om det er lidt blær at have to cykler – lidt som en ekstra bil, bare fordi man kan). Og sagde jeg, at den har bæltekæde?! Ja, det gjorde jeg. Det er jo så dirty.

Se mere af Sladda her. Manner, den ser fin ud.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s