Walk-in-closet med fabriksvindue

Jeg lovede jo lidt mere om walk-in-garderoben. Og se lige mig holde, hvad jeg lover.

Værelset er som sagt ret langt, så det virkede oplagt at bruge den bagerste del på alt mit tøj – og på at lave et lille garderobeområde, som jeg sikkert ikke er den eneste, der har gået og drømt om siden Sex & the City eller deromkring.

Jeg er stadig ret begejstret for ideen med jernvinduer eller fabriksvinduer, så jeg fik lavet et vindue til at sætte ind øverst i den lille halvvæg, da jeg alligevel havde håndværkere i gang med væggen. På den måde kommer der lidt dagslys ind i garderoben, og den ellers meget smalle og høje væg bliver brudt op af vinduet. Desuden kan jeg godt lide, at sådan et fabriksvindue kan give stilen lidt kant – for ellers er jeg jo gået efter en noget mere feminin stil i soveværelset, end jeg normalt er på.

Det kan ud over det klart anbefales! Altså at gå efter det bløde, douche og rolige, når man indretter soveværelse. Jeg elsker at være i det rum, og selv om det er lille, og det skal rumme mange funktioner, virker det ikke for crowded, men bare rart at være i.

Nå, men det var jo los walk-in-closet, vi kom fra. Og det ser således ud:

Recap // My walk-in-closet in the back of my (quite narrow) bedroom.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s