Mit grønne soveværelse

Jeg har taget lidt billeder af mit soveværelse. Det er iPhone, så kvalien er so-so, men ok til en lille snagebid. Værelset er ret langt – cirka 4,5 x 2,5 meter – så jeg besluttede mig for at sætte en halvvæg op og lave garderobe i den ene ende. Øverst fik jeg monteret et jernvindue, så der kommer lidt naturligt lys ind i garderoben.

Skal nok vise nogle flere billeder fra selve walk-in-closet-delen bag væggen. Soon.

 

Recap // Pics of my bedroom – painted in “minty breeze” from Jotun. I’ve made a wardrobe space/walk-in in the back of the room – establishing a bit of wall with a top window in black iron to let a bit of daylight in. I’ll soon post some pictures from the wardrobe part of the room as well.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s