Lyserøde dyner

Med mit nye soveværelse var der én ting, jeg vidste helt fra starten: Der skulle lyserøde dyner til! Det lyder sgu lidt åndet, når man skriver det sådanen kender I ikke det med, at man bare flipper over et eller andet og føler, at det vil være nærmest decideret frigørende med fx, ja, lyserøde dyner? Uanset, så gik jeg på jagt efter lyserødt sengetøj. I den helt rigtige, sådan lidt douche lyserøde. Rosa, hedder det vel. Og uden striber eller mønster, bare helt ensfarvet. Bomuld, ikke noget satinhalløj, bambus eller noget. Christ, snakker jeg seriøst stadig om det sengetøj? Nå, men her er altså en masse af de bud, jeg var inde over. For your pleasure – I bring you lyserødt sengetøj:

Lyserødt sengetøj1. H&M, 179 kr. // 2. Södahl, 500 kr. // 3. Ellos “Kelly”, 399 kr. // 4. Illums Bolighus “Urban”, 1.590 kr. // 5. Ellos “Nelly”, 599 kr. // 6. Magasin, 499 kr.

Hvad jeg valgte? Det billigste. Og jeg er utrolig begejstret for det, gasser mig i det lige nu faktisk. Det har den der helt rigtige “crisp” følelse – undskyld, kan ikke finde et bedre dansk ord. Det er sådan lidt stift og virker holdbart og let køligt, lige som jeg synes, godt sengetøj skal være.

Og det var så den dag, jeg brugte seriøst mange ord på noget, der vel dybest set er punani-farvede dyner. Det var så lidt.

Recap // Ranting about pink duvet covers.

1 Comment

  1. Lækkert lækkert..!!
    Efter dit skønne indlæg, bliver jeg nødt til at overveje om et rosa sengesæt skal flytte ind på martriklen..!! 😉
    Troede bestemt jeg var varovre den “fase”, efter væggene i mit soveværelse havde den farve i midt firserne.. ;o)

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s