Hej igen, gamle dreng

Jeg ved godt, det er længe siden. Okay, så ekstremt længe siden. Og jeg troede egentlig, jeg var færdig med bloggeriet. Men så skete der noget …

Der skete nemlig det, at der nu er en ny lejlighed at indrette! “Jamen Julie, flyttede I ikke for godt et år siden? Og elskede I ikke den nye lejlighed?” (det er dine tanker, nu kommer mine) – Jo, faktisk. Og den nye lejligheden ligger da også i samme bygning, bare en opgang væk, men når du ser den, så vil du forstå, for den er så sweet!

Så her er vi nu. Eller det vil sige, lige nu går der håndværkere rundt, og der er gipsplader, løse ledninger og ikke-samlede køkkenskabe cirka overalt deroppe.

Men snart.

Indtil da har jeg rigelig tid til at overveje indretning og maling – og mellempanikke over, at budgettet og tidsplanen skrider. Det er præcis som at være med i Grand Designs. Det skal nok være sådan.

Så jeg laver strudsen og tænker på vægfarver og fine sager, jeg ønsker mig (men ikke har råd til).

BoligønskerBoligønsker april

Marmorbræt fra Bloomingville, 40 x 40 cm, 399 kr. // Knager fra Normann, 149 kr./stk. // Taburet fra Gubi, fra 4.795 kr. // Kop fra Marimekko, 145 kr. // Stol fra Gubi, fra 8.495 kr.  (Hahahaha, aldrig nogensinde ville jeg have råd til en stol til 8.000 kr. Jeg er pissenærig.) // Gyngestol fra Liggestolen, 4.200 kr. // Sidebord fra Ellos, 1.499 kr.

Og øj, hvor er der mange bloggingideer i sådan noget ny lejlighed. Især fordi vi bygger om og flytter vægge og har købt et spritnyt køkken og alt det der. Så jeg har store ambitioner om at få skrevet lidt igen.

//

English recap: New home, new blog post. Bought a new apartment in the same building as the old one. Lot of remodelling going on right now, lot of expanded budgets and timelines. What do I do while waiting and hoping for everything to magically work out? I dream of new stuff, mostly stuff that I can hardly afford.

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s