Nyt køkken

Yes – så står vores køkken endelig færdig! Det endte jo som sagt med en Reform-model. Og jeg er meget, meget glad for resultatet. Lågerne er i to forskellige blå nuancer, og bordpladen mørkegråt linoleum.

Billederne her er taget af dygtige Mette Wotkjær til magasinet INDRET, som er med FEMINA i denne uge.

Der er flere billeder på femina.dk.

fe39 INDRET03 bolig sml før-efter sag julies køkken ikea-hacking reform køkken

ikea hacking reform køkken

Recap // My kitchen is in Danish magazine INDRET (with FEMINA) this week. It’s so nice finally being able to show you the result of our Reform kitchen hack. We chose the model Basis 1 in two shades of blue with a linoleum countertop in charcoal. And I think photographer Mette Wotkjær did a great job with the pics.

4 Comments

  1. Hej Ida. Åh, det var noget med at låne en NCS-farvevifte hjem og sidde og vælge ud. Ret nervepirrende bare at pege på en lille firkant og sige “Vi kører med den her” og så håbe på det bedste. 🙂 Jeg vil lige prøve om jeg kan grave den mail frem, hvor jeg bestiller de endelige farver, så du kan få de rigtige koder. Mvh Julie

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s