Hovsa…

Nu er jeg jo ikke typen, der sover alt for længe på hver beslutning. Så ja, vi har altså købt et lillebitte sommerhus. At det så er timet med verdens koldeste danske sommer, ignorerer vi lige. Pyt også med det – der er brændeovn.

Vi var der i weekenden, hvor det var ret godt sommerhusvejr, og jeg fik knipset et par billeder (med iphone, så kvaliteten er so-so). Det er pænt primi med campingtoilet, udebad og strøm fra solceller. Og så bålplads, bådebro og masser af ro. Helt rigtigt.

IMG_4173IMG_4175

Recap // We kind of bought a cottage the other day. It’s a (primitive) gem, I tell you, with solar power, only an outdoor shower, wood stove inside and outside, a creek in the backyard and lots of atmosphere.

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s