Køkken i støvet blå – måske

En kvik læser (Hej Rosa!) spurgte mig, hvorfor der ikke var billeder af køkkenet på bloggen. Og det har selvfølgelig en supergod forklaring – som er, at jeg gerne liiige vil have det freshet op, inden jeg spammer jer med billeder af det. Det er et rigtig godt køkken med god og venlig indretning, det er bare lidt slidt og kunne godt bruge nogle nye flotte låger fx.

Jeg har jo et lummert øje til Reform Køkken og deres pæne runde greb i eg, og de har besvaret mine hede kald, så tror sørme, det ender med en Reform-model.

Det ekstra fede er, at jeg (ups, vi) selv kan vælge farven på Reform-lågerne. Lige nu overvejer jeg noget støvet blågrønt, som jeg synes egner sig så fint til køkken – og så med en sort bordplade med egetræskant som kontrast. Men byd gerne ind, hvis I har ideer til gode køkkenfarver. Jeg er rimelig frisk – det skal bare passe nogenlunde med de andre farver, vi har kørende i lejligheden. Og så har jeg det svært med lilla.

blågrå farver

reform-låger

Der er flere farver (og også der, jeg har været på rov) hos Becker.


Recap // Operation New Kitchen is in motion. We’re keeping the old kitchen (okay, not THAT old, it’s from 2006) and updating it with cabinet fronts from Reformcph. I’m currently considering a dusty blueish colour.


1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s