Ikea forårsnyheder

Jeg ved det godt, men her er Ikea-kongen igen.

Knap når man nemlig at sige “Uh, se mine unikke Ikea-sofaben”, før Ikea selv smider lignende på banen. Typisk. Men ud over at de messer med min voldsomme originalitet, så er deres aprilnyhederne ret spændende. Check it.

201542-prnp07b_2ikeaaprilnews 201542-prnp27a_5 201542-prnp01b_1 201541-livd01a_1

2 Comments

  1. Kære Julie.

    Tak for fantastisk inspiration – og f*** en lækker lejlighed.

    Vi har netop brugt dit spisebords-indlæg som inspirationskilde og erhvervet os et lækkert Coop FDB-bord. Så lækkert! Sig mig engang, hvor finder jeg IKEAS nyheder? Jeg synes ikke jeg kan finde dem på siden.

    Bedste hilsner, Rosa.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s