Hackede sofaer

bluesofa

DSC_7764

Nye blå sofaer, baby. Om jeg er glad for dem? Det bliver et JA større end Mads Holgers ego! Og skidestolt også, fordi jeg synes, der er blevet endnu bedre, end de startede.

Der er blevet jagtet mange sofaer, inden vi endte her. I lang tid troede jeg Bolias Element-serie skulle herhjem. Men er jo en Ikea-pige i hjertet (i en grad, så man ikke forstår, at jeg ikke snart modtager noget spons eller i det mindste en lille gavekurv – okay, en stor), så havde hele tiden Ikeas Söderhamn i baghovedet. En flydersofa med en overraskende let udtryk, synes jeg. Og ja, rigtig gættet, det endte med en Ikea-model…

soderhamn hackEkstra fint var det, at den kunne købes uden betræk, så jeg i stedet kunne stryge ind på Bemz og bestille betræk til lige præcis Söderhamn-sofaen i drømmefarven – koboltblå. Ja, det er sygt 90’er, og ja, det er pisselækkert. Du kan takke mig senere, når alt i dit hjem er lyst træ og vægge i legofarver.

Benene fandt jeg hos svenske Prettypegs, der ligesom Bemz gør sig i Ikea-hacking, her gælder det bare ben til sofaer, senge og borde.

Og prisen?
Sofaer (2 stk): 5.000 kr.
Betræk (2 stk): 4.390 kr.
Ben (8 stk): 827 kr.
I alt for to smukke blå sofaer: 10.217 kr.

Recap // Searched and searched for the right sofas – and ended up deciding on the Ikea Söderhamn sofa. Or actually two of them, tete-a-tete. But I did a little hacking before taking them into use. Legs from Prettypegs.com and fit to measure covers from Bemz. The result is very blue, a little 1990s-ish and pretty perfect to me.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s