Inspiration

Man skulle tro, at når der var indretning i hovedet hele tiden, ville det betyde en overflod af indlæg herinde. Åbenbart ikke. Kan ikke finde ud af, om jeg er ovre bloggeriet (ja, jeg siger det kun, for at I skal skrive til mig, at jeg aldrig må stoppe), eller det bare er for svært at omsætte så mange forskellige ideer til geniale blogindlæg.

Så nu får I et ugenialt ét. Med billeder, der lige nu flyver rundt i hovedet på mig og inspirerer til ting, jeg gerne vil putte ind i den nye lejlighed. Som sandsynligvis har ret stor præstationsangst – jeg tjekker ind på den hver anden dag for liiige at se, hvor langt håndværkerne er med væggene, og maleren med malingen. Stakkels lejlighed, held og lykke med at få den op at at stå nu. (Og undskyld, mor, for metaforen.)

money plant le maison d'Anna shelves grene i vaser badeværelse styleathome entre hattehylde kobber mallorylucille planter på væg pastelkøkken kobberpander rå hylder køkken

Recap // Finally a blog post! It isn’t brilliant but it’s here. With pictures of inspiration for the new apartment. We move in this weekend and I’m very excited. Poor apartment – having to live up to all my expectations. 🙂

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s