Akvarelvægmaleri og marquee lights

Der går ret mange stunder med at planlægge, ønske sig og drømme om indretningen i den nye lejlighed. Som vi får nøgler til i januar, jubii!

Lejligheden har blandt andet en 14-15 meter lang væg, som er en sej udfordring indretningsmæssigt. Man kigger direkte på den, når man kommer ind ad hoveddøren, og på det stykke hvide (eller måske lysegrå) væg drømmer jeg om at hænge noget stort og sejt op. Jeg havde overvejet marquee lights som disse:

il_fullxfull.670996330_57vg il_fullxfull.615134273_b6li Sierra Exif JPEG

Alle tre er fra Etsy. Her, her og her.

Men nu er jeg røget i en helt anden grøft – og har hede drømme om et akvarelvægmaleri. Som dette:

anewallDet er fra anewall (en sammentrækning af a new wall – og åbenbart ikke noget med nogen, der hedder Ane) og fås enten som tapet eller wallsticker. Prisen er 332 dollars, altså lidt over 2.000 bobs. Drool!

Ville det måske ikke se vildt ud direkte overfor den lyserøde hoveddør? (Ja, jeg har lovet ungerne en lyserød dør i den nye lejlighed. Og tror næsten, jeg er mere begejstret for ideen end dem. Næsten.)

Recap // The new apartment is blessed with a long wall crying for some special attention. I was thinking about going for a marquee light solution, but now I’m into this watercolor mural from anewall. Pure perfection.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s