Boligdrømme

Går og leger med tanken om at skifte rækkehusidyllen ud med noget mere strømlinet i ét plan med et stort, åbent køkkenalrum (kalder man det stadig det? Det lyder lidt 90’er), hvor alle kan lege og gøgle sammen på én gang. Indtil videre er det bare tanker, men har selvfølgelig allerede lavet et inspirationsboard med ideer til sådan en hybel. Jeg er verdens mindst tålmodige menneske.


b5773ee72ccd68282d1d986b2298563c boligdrømme soveværelse2dc1ce68eb303e49f49f610426a4072b boligdrømme boligindretning mint wall modern living ny lejlighed

Hele mit nyt hjem-board ligger på Pinterest.

Recap // We’re considering looking for a new home (I really love to move – I know it’s weird, but that’s me), and I think this time it could be nice with an open concept apartment. And yes, I’ve already made an inspiration board at Pinterest. Of course.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s