Hemmeligt sted

Jeg elsker København for dens forskellighed og skævhed – på trods af at den tit får hug for det modsatte. Lige som man troede, at alt var enten Christian den fjerde-arkitektur, 1900-lejligheder eller nybyg, finder man en lille hemmelig oase af en skurby.

IMG_6948.JPG

IMG_6949.JPG

IMG_6950.JPG

IMG_6939.JPG

Recap // I just love my city for its surprising diversity. You think that it’s all buildings from Christian IV-times, 1900 or very newly build architecture – and then you find this, a beautifully awkward place with tiny primitive houses far away from everything but still part of the city.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s