Reform(ér) dit Ikea-køkken

Min søster er i gang med at bygge et hus. Oh yes! Et helt hus. Bygger hun. Og så nogle håndværkere selvfølgelig. Men hun og hendes fine frue er dem, der skal tage stilling til alt fra vinduesstørrelser og -placeringer til, hvilke fliser der skal i brusekabinen. Mega spændende (og lidt hårdt arbejde, tror jeg). De er ikke verdens rigeste, så det hele skal helst tænkes så smart og billigt som muligt.

Det med køkkenet er ekstra udfordrende. De har besluttet sig for selv at stå for det, og budgettet og planerne peger på Ikea-moduler. Derfor skrev jeg for et par dage siden en besked til hende, hvor der bare stod “Tjek dem her!”. Jeg har nemlig nys opdaget Reform, som laver lækre snedkerlåger og -skuffer til Ikeas sådan set rigtig udmærkede moduler. Vi snakker altså Ikea-køkkenernes mange muligheder kombineret med kvalitetslåger, der i den grad er kælet for.

Se lige!


reform1 reform2reform3reform køkkenlågerreform køkken

Bag Reform står Jeppe Christensen og Michael Andersen, som tidligere har arbejdet for hhv. Furnish og BIG. Så ja, de har forstand. Jeg har spurgt Jeppe lidt om deres koncept, og han svarede beredvilligt:

“Konceptet bag Reform er egentlig ikke helt vildt nyt. Mange har lavet og laver “add on”-produkter til Ikeas møbler og elelemter – fx Ikeahacks og superfront. Der er bare ikke rigtig nogle, som laver noget helt vildt fedt kun til deres køkkener. Det var vel egentlig der ideen kom fra.

Derudover ved Michael og jeg fra vores erfaringer i branchen, at IKEAs køkkenelementer er lige så gode, hvis ikke bedre end mange af de etablerede køkkenproducenter – og så koster det bare det halve. Derudover har IKEA markedets største fleksibilitet i deres køkkener, hvilket betyder, at du kan bygge dit køkken stort set, som du vil.

Man kan så diskutere det æstetiske og designet af IKEAs køkkener, men det er så her, at vi håber på, at vi kan hjælpe folk. Vi tænker det lidt, som om at vi kombinerer det bedste fra to verdener og derved gør det muligt for folk at få råd til et superlækkert køkken, som er billigere, bedre og flottere.

På nuværende tidspunkt kører vi med to basis låger, men vi har planer om at tilbyde flere lækre designs. Vi arbejder blandt andet på et køkken i birkekrydsfiner, og desuden tilbyder vi alle vores fronter i lige den farve, man ønsker.”

Og nu kommer vi så til det rigtig spændende. For hvad koster sådan en herlighed? Jeppe siger en tusse pr. låge. Så et gennemsnitsstørrelse køkken med 15 låger vil altså løbe op i 15.000 bobs plus selvfølgelig modulerne fra Ikea.

Recap // My sister is building a new house, and since everything has to be done on a tight budget they’re looking for smart and cheap solutions everywhere. I sent her a text the other day to show her this company Reform, who specializes in making quality kitchen drawer and cabinet fronts that fits Ikea’s module based kitchen concepts. A brilliant idea IMO.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s