Indbygget reol – på den moderne måde

Jeg er helt vild med den her bolig – og det er altså ikke kun, fordi den kommer fra “mit” blad. Mie Lerche, som bor der, er boligstylist, så det er ikke en stor overraskelse, at hun har sans for at indrette. Men jeg synes også, selve huset er virkelig fedt – og selvfølgelig især den store, indbyggede reol. Er generelt en sucker for indbyggede reoler (fyldt med bøger!), og den her er så dejligt anderledes end de typiske hvide og klassiske. Jeg synes godt, man kan mærke, at arkitekten, der har tegnet huset, egentlig er møbelarkitekt – og oprindeligt uddannet skibsbygger. Det er den der nusning for materiale og detaljer. Han hedder for resten Kurt Østervig, hvis I vil lure mere på ham.

femina1434-bolig-02Se flere billeder fra boligen her.

Recap // Would you just look at this home! It belongs to Odense-based interior decorator Mie Lerche, and her great style really shows. I just love the style and the architecture of it all. Especially the built-in bookcase rocks my world. The architect’s name is Kurt Østervig.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s