Ny stue

Den her sommer, altså – hvis jeg kunne gifte mig med den, ville jeg gøre det!

De meget få dage, der har været med halvdårligt vejr, har vi benhårdt brugt på at nusse om hytten. Eller det vil faktisk bare sige stuen. Alting stod ret meget, som da vi flyttede ind for to et halvt år siden. Og faktisk havde vi bare stillet vores møbler nærmest præcis som de forrige ejere. Jeg ved det, det er grænsende til det pinlige for en dame, der kalder sig boligblogger.

Nå, men her i ferien fik vi så givet stuen et kritisk kig – og endte med at flytte rundt på det hele, male lidt, hænge nye ting op, købe lidt i Ikea, drømme om endnu flere nye ting – hele møllen. Vi er sygt sløve, så den sidste finish med lige at få dækket alle gamle huller i væggene, malet det allersidste og hængt ledningerne pænt op mangler selvfølgelig stadig. Derfor får I ikke den store tour endnu. Men jeg er alligevel så begejstret for resultatet, at jeg ikke kan lade være med lige at dele nogle af de nye detaljer.

DSC_7208 DSC_7201 DSC_7218

Jeg drømte selvfølgelig om en vaskeægte String-reol, men den venter jeg lige med, til jeg bliver rig, og indtil da synes jeg, Ikeas version er virkelig god. Kombineret med en bogkasse er det jo nærmest et møbel i sig selv, og jeg er vild med at have fået nogle gode “prale-hylder”, hvor nips og pæne ting kan få lov at stå og shine.

Vi havde før en hel væg med bogkasser. Nogle af dem (med bøger i) er røget ind i spisestuen, hvilket giver sådan lidt biblioteksstemning derinde. Jeg kan stadig ikke beslutte mig for, om det er superfedt, eller bare meget tydeligt, at vi manglede et sted at hænge dem. En af bogkasserne har jeg malet matgrå, og den bliver nu brugt til ungernes legetøj (i pæne kasser, selvfølgelig) og børnebøger. Det ville så give rigtig meget mening, at jeg havde et billede af det, men det har jeg ikke, og nu er det mørkt, og kameraet ligger ovenpå, og jeg er verdensmester i dovenskab og dårlige undskyldninger. Men snart lover jeg nogle ordentlige billeder af herligheden!

Og hey, så vil jeg lige sige, at I er verdens sødeste for troligt at have kigget ind her hen over sommeren, hvor vejret har lokket til udeliv, og jeg mildest talt har været karrig med indlæggene. Låbtju!

 

Recap // The very few not-so-sunny days of this amazing summer we spent redecorating the living room. I’m super exited about the result, but unfortunately also way better at starting things than finishing. So yes, still need to cover the last holes, paint a bit and get those annoying dangling cables out of the way. When that’s done, I’ll be back with more photos of the whole thing. For now, a bit of details.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s