Havelækkerier

Jeg forstår godt, at folk generelt går mindre op i indretning i de varme lande. Okay, det er måske bare min egen fordom, men vi nordboere, som det meste af året putter os inde i vores huler, lægger da rimelig meget energi i at indrette og forskønne den hule. Skinnede solen på os året rundt, er jeg ikke sikker på, vi ville bo helt så skandilækkert. Men vores terrasser ville ligne en million! 🙂

havemøblerJeg har fundet lidt havemøbler og -tilbehør på budget til lige nu, hvor vi er ude hele tiden – og nogle af os så får lyst til at peppe haven, altanen eller terrassen lidt op (selv om vi da godt ved, at de tjekkede klarede den slags i april og maj). Det hele er fra Ilva og Ikea – og noget af det endda på udsalg. Så på den måde er det det helt rigtige tidspunkt alligevel.

Minidrivhus, 299 kr. // Serveringsvogn, 799 kr. (som desværre er udsolgt over hele landet. Forstår ikke, hvorfor sommervarerne altid skal være SÅ limited i Ikea) // Citrontræ, 299 kr. // Havemøbler, nedsat til 2.899 kr. // Taburet, nedsat til 149 kr. // Hynde, 150 kr. // Plaid, nedsat til 279 kr. // Solcellelyskæde, 99 kr.

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s