Udeliv

Hej med jer! Ja, der er lidt stille herinde for tiden. Det er solen, det lille svin, der lokker mig ud i verden. Hvidvin, vandlege, bare tæer, lyse nætter, lange snakke, lede myggestik og så de der varme, buttede børnearme, der lugter af solcreme og kradser lidt af sand. Ah…!

IMG_5825

Et billede af en lupin fra min have. Den stod der, da vi flyttede ind. Ej, det gjorde den jo ikke, for det var i februar. Men da det blev sommer, var den der pludselig, herresmuk og eksotisk. Og det giver ingen mening, men jeg er pissestolt af den lupin. Måske mest for, at jeg ikke er kommet til at slå den ihjel endnu. (Husk: Kun en tåbe frygter ikke haven!)

Recap // Summer is just so freaking awesome. And there’s a lupine in my garden that I’ve managed to NOT kill off. I’m fairly proud.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s