Containerhuse

Jeg ved ikke, hvad det er, men jeg synes sådan nogle containerhuse her er sindssygt fascinerende. Det er nok ligesom, at jeg har noget for virkelig små hjem, huler, træhytter og den slags. Der er bare noget lækkert fornødenhedsagtigt over at indrette en moderne bolig i gamle containere. Giver det overhovedet mening? Nå pyt, jeg synes, billederne siger det hele for mig.   containerhus spanien container container bolig containerbolig   Se meget mere hos Distractify.   Recap // I find these kinds of container homes really fascinating. It’s hard for me to explain what it’s all about, but I think these pictures do the talking.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s