Club La Santa – oh yes!

Jeg er lige kommet hjem fra ferie og stadig lidt brun, afslappet og ferieopladt. Ah! Vi var af sted hele den lille familie – og hvorhen?, spørger du. Intet ringere end Club La Santa! Lyder det også af spansk charterhelvede, håndboldfamilier og 70’er-stil i dine ører? Det gjorde det ret meget i mine, men baby, no more!

Club La Santa, som vitterligt ER sportsmekka, charterbus og syngende guider, har fået en hel ny fløj af lejligheder designet af Henning Larsens tegnestue og en masse nye sporty sager. Så nu er det OGSÅ lækker luksusferie og virkelig pæne workout-muligheder.

Lejlighederne er mega i forhold til normal hotelstandard, indrettet i moderne, nordisk stil og holdt i hvid, sort, grå og turkis. Lidt safe, ja, men mest af alt super lækkert.

DSC_6278IMG_4795 IMG_4797 DSC_5725 IMG_4884 DSC_6281DSC_6276

Især var det vildt at opleve, hvor glade ungerne var for især det åbne køkken-spise-sofahygge-rum og den store terrasse. Jeg er jo normalt ret vedholdende fan af det gamle og sjælfyldte. Men blev sgu helt lun på det der nybyg – med ét stort fællesrum, børnevenlige overflader og døre, der kan lukke (Ja, vi har nogle stykker herhjemme, som ikke helt vil. Du er en dør, for pokker. Luk!).

Så nu er man åbenbart sådan en, der elsker at feriere på Club La Santa.

Recap // Our little family went to Spain for a well deserved vacation. The destination was Club La Santa, Lanzarote’s sport resort, which was recently highly updated with a brand new wing of apartment and facilities. And what can I say? I’m so going back there!

P.S. Jeg var dernede til åbningen af de nye sportsfaciliteter i forbindelse med mit arbejde, men har ikke fået en krone for at skrive noget om det her på bloggen. Begejstringen står derfor helt for egen regning. Så er der styr på det. 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s