Restaurant KUL – indretningsinspiration

Midt i al børneræset trænger vi (dvs. mest jeg) nogle gange rigtig meget til at komme ud. Min svigermor er et virkelig godt menneske, som henter vores børn en gang om ugen – så “de voksne” (ja, det er så mig og mandse) har tid til andre ting. Okay, helt ærligt, så ender det ofte bare med, at vi bruger friaftenen på at arbejde ekstra længe (vild ungdom!), men NOGLE GANGE går vi faktisk ud og spiser og er kæresteagtige, præcis som alle selvhjælpsbøger og parterapeuter ville foreskrive.

I forrige uge var sådan en gang. Vi var på Restaurant Kul i Kødbyen og fik svinegod mad. Jeg kan virkelig anbefale stedet – og har da så også gjort det til alle, der har gidet høre om det siden. (Det gælder om at presse det fulde ud af sådan en oplevelse – også rent smalltalk-mæssigt.) Nå, men det var vildt god mad, sød betjening og ta-daaarh (nu kommer pointen med indlægget endelig): rigtig fed indretning!

Kul

Modsat de fleste Kødbyen-steder er man gået lidt videre end bare at dyrke kødbyklinkerne og det råkolde look (som er fedt nok, jo, men også set alle stederne derinde), og der er masser af KULsorte møbler (get it? Ja det gjorde du) og mere varme materialer og valg. Lidt mere rustikt end råt, men på den moderne måde. Og det kunne man jo gå hen selv at blive inspireret af…

restaurant kul indretning

Prøv lige at tjekke det vandglas! Det er fra Nachtmann, og man skal da have et koldt hjerte for ikke at forelske sig lidt i det.

Glas fra Nachtmann, 79 bobs (ja, de er jo ikke gratis, vel – men også meget smukke!) // Tallerken (“Nordic”) fra Broste, 79 kr. // Bord (“Split”) fra Muuto, 14.950 kr. (Ikke præcis dem, de har på KUL, men stilen er meget rigtig) // Barnestol fra Flexa, 1.799 kr.

Recap // Went to a Copenhagen restaurant called Kul (Coal in Danish) last week and I was impressed not only by the standard of the food but also the decor (and esp the glasses). Therefore this inspirational collage. You’re welcome!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s