Fotokunstliderlig

Det er ikke kun spisestuer, der fylder hele mit hjerte for tiden. Lidt andet sniger sig også ind. Som for eksempel fotokunst. (Men så heller ikke andet. Jeg er meget dyb, ja.)

Jeg læste lige det nyeste Elle Decoration, som denne gang har fokus på kunst i boligen – virkelig godt! Hver gang jeg ser en boligreportage med lækker kunst, bliver jeg møgmisundelig og kunstliderlig. Og denne gang er ingen undtagelse.

Her er et udvalg af fotokunst, som 1) er til at komme i nærheden af økonomisk (fordi det er prints, men dog for de flestes vedkommende i begrænsede oplag), og 2) kan købes i en online kunst-webshops.

Og ja, jeg har allerede købt et af dem og venter spændt på min flade pakke. Gæt hvilket! (Ej okay, jeg siger det, det er nummer 3, en mystisk og klichéagtig plastikskønhed.) Men min fotokunst-sult er åbenbart ikke mættet dér. Jeg ønsker mig nemlig intenst det sidste, den vinterbadende dreng. Han er jo fantastisk – så sårbar og sej på én gang.

SARAH KAUFMAN Untitled, 2011, 1.100

christina wu icebreaker 597PHAEDRA BRODY lights out 1350

Irene anders linden 850

daniel hjort politiken 1600 kr.

1. Sarah Kaufman, Untitled 2011, ca. 1.100 kr. på Artsy.net // 2. Christina Wu: Icebreaker, 597 kr. på Artrebels // 3. Phaedra Brody: Lights Out, ca. 1.350 kr. på YellowKorner // 4. Anders Lindén: Irene, 850 kr. på Wonderwall // 5. Daniel Hjort for Politiken, 1.600 kr. // Alle er er fotoprints trykt i mere eller mindre begrænset oplag

Recap // Danish Elle Decoration has a art-at-home theme this month and all the nice features from art-stuffed hot homes left me a little bit jealous and quite art-horny (you know what I mean). So as you can imagine I’ve spend the whole evening browsing webshops for affordable yet fabulous photo art prints. These are some of the ones I’m seriously considering.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s