2014 trends: Kobber og messing

Jeg ved godt, det er mega krukket, men når ALLE kan lide kobber og marmor, så kan jeg godt blive sådan lidt ja-jaaah. Så tager det bare lidt af det fede fra det. Også derfor jeg aldrig fik læst Dan Brown (af ren og skær vrangvilje – flot!).

Men helt ærligt, kobber og messing er det jo pissepænt, og måske er det så ligegyldigt, at vi er virkelig mange, der er enige om det?

Sidste år var kobber jo absolut den smarteste pige i klassen (og messing mere sådan den sjove veninde), men jeg tror på, at messing får lov at shine (haha, get it?) i foråret og bliver Miss metaltrend 2014. Eller måske håber jeg bare, for jeg kan virkelig godt lide “hende” – sikkert mest fordi den er en upcomer.

De her ting er jeg vild med lige nu (både kobber og messing):

boligtrends 2014 le klint swirl kobber 3595Fyrfadsstage i messing fra H&M, 49 kr. // Bordlampe i kobber og beton fra House Doctor, 1.099 kr. // Loftslampe i kobber fra NUD Collection, 489 kr. // Trekantet servietholder i messing fra Ferm Living, 249 kr. // Lysestage i messing (okay, måske nærmere guldfarvet)fra Bolia, 199 kr. // Loftslampe fra Le Klint i kobber, 3.595 kr.

House Doctor har desuden endnu flere fede metalting. Men det er jo ingen overraskelse, at jeg er vild med deres kollektion. De gør det ejjermame godt! Og nej, jeg får (desværre) hverken moneter eller lækkert interiørguf for at sige det.

Recap // Metallics are still a BIG trend. Copper has been the big star for a while now, but I think it’s time for her friend brass to take charge. Both metallics are super hot and an easy way to update your home and make it (even more) trendy.

1 Comment

  1. ha! Jeg har det på præcis samme måde, men er nu langt om længe også ved at tø op overfor metallerne. Især kobber har vist langt om længe vundet mit hjerte ;-). Jeg er forresten ret vild med den rå House Doctor bordlampe!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s