JUL: Nordisk og nem adventskrans

I weekenden var der – indrømmet, lidt tidligt på året – dømt juleværksted herhjemme. På arbejdet har vi en adventskranskonkurrence i gang, og det udviklede sig til en hel weekend med gran, kogler, lys, ler, julekugler, grene, papirbolde og rigtig mange børnekreationer i det lille hjem. Så julen har sneget sig ind lidt tidligt i år…

Jeg prøvede nogle forskellige løsninger med adventskransen, men det, der fungerede bedst, var den forholdsvis simple løsning (på det sidste billede). Nordisk, lidt rå og meget let at lave.

adventskrans birkestamme papirbolde DSC_4565 rød mistelten svampe juledekoration retro nordisk og nem adventskrans

Vil du nappe ideen? Sådan gør du!

1. Skaf en skive træ. Jeg er så heldig, at min søde tømrersvoger har skåret en ud til mig. Har du ikke lige adgang til træstammer ad libitum (det kunne ellers være sejt!), kan du købe fine træskiver hos Grafical.
2. Klip silkebånd ud i stykker, der kan nå rundt om lysene, læg dem rundt om hvert lys, og hæft dem med en klat lim fra limpistol eller noget andet, der holder godt. Alternativt kan et lille stykke almindeligt tape også bruges. Jeg brugte for resten bloklys i ren stearin. Du kan bruge hvad som helst – bare de står stabilt.
3. Find en fin figur på loppemarked eller i gemmerne, eller brug en figur/vase, du allerede har stående fremme, og forfrem den lidt i december.
4. Afslut med noget natur! Gran, efeu, mistelten, buskbom – det, du allerbedst kan lide.

Ja, det var jo rørende nemt. Jeg havde også andre overvejelser – for eksempel at bruge en marmorplade som base. Sådan en kan du finde hos Hay eller på Den Blå Avis.

Og til julehaderne: Undskyld! 🙂

Recap // At work we’re currently having a christmas decoration competition. And I intent to win! So this weekend we all went out to collect stuff from nature’s treasure chest for our decorations. The kids loved it, and there’s still christmas stuff, candles, twigs, ornaments and glitter everywhere.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s