Kom! Nu skal vi på inspirationstur

Er du også fan af Behance.net? Hvis du ikke kender det, er det ingen skam. Det er et site, hvor kunstnere og andre kreative lægger billeder op af deres værker. Der er noget inden for enhver kreativ genre – arkitektur, kunst, design, mode, film und so weiter.

Jeg har lige taget en hurtig tur og gik egentlig ikke efter et fællestræk, men der viste sig hurtigt et tema med noget stilhed, himmel(farver) og skarpe vinkler, og så blev der er alligevel lidt sammenhæng.

behance dylan collard behance Rafal Dawludploix studio behance Georg Bodenstein behance steven ritzer behance sebastian weiss behance cazapapeles ceci young1. Dylan Collard: Age 2 // 2. Rafal Dawlud: Arka // 3. Ploix Studio: Bentini headquarters // 4. Georg Bodenstein: The parking lot // 5. Steven Ritzer: Berlin Abstractix 1.0 // 6. Sebastian Weiss: Urban Shapes // 7. Cazapapeles: Capa Roja // 8. Cecy Young: A year ago we were in love

Recap // I can spend hours on Behance browsing and getting inspired by all the great artworks, design projects, architecture, fashion photography a.o. This is a small (but great!) collection – and now that I look at them I see that there’s almost a theme with the sky, a silent calmness and sharp edges.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s