Wow!

ilse crawford studio ilseFoto via Ilse Crawford studioilse.com // Magnus Marding & Chester Ong

Nogle gange skal der bare ikke så meget til. En bordblade i stål, gasblus, messingkedel, træskeer, verdens største huggeblok og en grå væg med masser af struktur. Det virker bare. Bag indretningen (som er fra en bolig i Hong Kong) står designteamet Studioilse ledet af Ilse Crawford, som bl.a. også har designet de fedeste ting i messing og kobber for Georg Jensen og står bag interiøret i Ett Hem-hotellet i Stockholm.

Recap // Sometimes it just doesn’t take that much. A steel countertop, bras kettle, wooden utensils, a giant chopping board and a grey wall with lots of structure. Ilse Crawford, chief of studioilse, is the mastermind behind this setup. She’s also made a range of brass and copper goodies for Danish Georg Jensen and the interior design of Stockholm hotel Ett Hem (which translates to ‘A home’).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s