Bridge shelf af Outofstock

Designkollektivet Outofstock, som tæller designere fra Spanien, Singapore og Argentina, har lavet denne genistreg af et hyldesystem. Jeg er helt solgt! Designet er inspireret af blandt andet Golden Gate Bridge. Så simpelt og så genialt.

dezeen_Bridge-Shelves-by-Outofstock_1bann Bridge-Shelves-by-Outofstock Bridge-Shelves-by-Outofstock_6Fotos via Dezeen.com

Og endnu en genial detalje? Bolia har sat hylden i produktion! Armen altså, af alle møbelfirmaer i hele verden! Jeg synes sgu, det er sejt set af dem. Det er det, jeg siger – Lars Larsen har ansat nogle kloge hoveder. (Og nej, jeg er ikke ansat til at lave Bolias pr, selv om man næsten skulle tro det. Jeg er jo mere imponeret end en teenagepige backstage til Justin Bieber. Håber, I bærer over med mig her.)

Recap // This is one brilliant design made by design collective Outofstock. And what’s equally brilliant is – the firm producing it is Danish Bolia. I’m very proud of my fellow danes for spotting this. Hooray!

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s