Sofavælger

Jeg ved da godt, at det er dumt at investere i en ny sofa, mens ungerne stadig er små, og chokoladepletterne mangfoldige. Men drømme kan man jo altid… Der er bare så mange lækre og forholdsvis billige sofaer derude.

Nu har vi set rigtig mange store flydere med chaiselong-udbygning og brede armlæn i lang tid, og jeg tror sådan set stadig, de kommer til at holde. Men dem, jeg drømmer om, er små og klassiske – og gerne med en lille vintage-undertone.

Det der med at give 40-50.000 for en sofa, der er jeg ikke helt endnu på voksenskalaen – heller ikke selv om det er en fantastisk smuk Finn Juhl eller Børge Mogensen. Det behøver jeg så heller ikke, for har allerede fundet alt for mange af den slags, der ser sindssygt godt ud, selv om det faktisk er en okay billig sofa. (Flot og billig, det kender man godt fra sig selv, ik’? Eller neeej!)

Okay, billig og billig, det kommer jo an på, hvor stort et budget man lige har. Men disse kan i hvert fald konkurrere med Ikeas priser. Værsgo at savle!

sofakompagniet gul sofa lauritz wegner 6000 ilva 5999 bolia10.999 sofakompagniet mørkegrå sofa1. Sofakompagniet, 4.299 kr. // 2. Hans J. Wegner på Lauritz.com, vurderet til 6.000 (men mon ikke, den kommer lidt højere op?) // 3. Ilva, 5.999 kr. (Normalpris 6.999 kr.) // 4. Bolia, fra 8.264 kr. (Normalpris 9.499 kr.) // 5. Sofakompagniet, 4.899 kr.

De hedder små søde ting som Nana, Vita, Vera og Dixie. Det er da sjovt, at det er sådan nogle cute babynavne. Ja, jeg har en fest over det. Wegneren hedder så GE-236/3, så okay, så var der heller ikke mere mønster i det. Men lidt. Jeg går i seng nu.

Recap // I’m constantly finding myself falling in love with yet another cute classic couch (sorry, couldn’t resist the alliteration) – even though I know that I should wait until my kids are old enough not to put a new stain on it every effing day. But it’s so hard not to get drawn when you can get so much awesomeness at so (kinda) small prices. Therefore this selection of couch crushes (that don’t cost much more than they would in Ikea).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s