DANISH MODERN 2.0

Det hedder Steltons “familie” af nye designs – deriblandt den virkelig fine serie Emma bestående af kaffe- og testel i en fin, enkel nordisk stil – som i de gode, gamle designdage. Jeg vil vædde med, at det bliver et stort hit! Især de der træhåndtag er da alt for frække…

emma steltonRecap // Stelton has launched a new design “family” called Danish Modern 2.0, a retake on the classical Danish/Nordic design ideas of simplicity, light and cool colors and natural materials. On of the designs is this tea and coffee set called Emma.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s