NU MED TUNGE

Kender du Arne Jacobsens Tungen? Nej vel? Medmindre du har gået på Munkegardsskolen for 50-60 år siden eller var hurtig til at slå til, da stolen var i produktion et par år midt i 80’erne, er stolen lidt en skjult Jacobsen-skat.

Det laves der om på nu. Selvfølgelig, var jeg lige ved at sige, for tiden største tendens på boligfronten må nok siges at være relanceringer. Og en af de bedre er altså Arne Jacobsens Tungen, som møbelfirmaet Howe har sat  i produktion igen i flere materialer og farver til 3.500 kroner (eller mere alt efter materialet). Og den er godt nok pæn.

arne tungen aj tungen aj tungen 3 aj tungen 2

Recap // Relaunches are the big thing right now. This one – the Tongue by Arne Jacobsen – was originally designed in 1955 for a school, briefly sold in the mid-80s, and now it’s put into production again. Nice, huh?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s