Moderhav indeed

Jeg fik nogle penge i fødselsdagsgave, som har brændt i lommen lige siden. Indtil jeg fandt det helt rigtige at bruge dem på.

Maleriet er af Henrik Westergaard, titlen er “Moderhav”, og jeg fandt det på Lauritz. Jeg har noget med vand og hav, så det er helt rigtigt. Og som med havet skifter maleriets farver mellem grålige toner til mere klare blå efter det udefrakommende lys.

DSC_4189

DSC_4178

Recap // I bought this big-ass artwork for my birthday money. It’s from Danish artist Henrik Westergaard and it’s called Moderhav, which translates approximately into Mother Sea (not really, but kind of). During the day it changes a little bit between gray and blue colors according to the outside light – just like the ocean.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s