Bruno Walpoth

Jeg er helt på røven over Bruno Walpoths skulpturer, som jeg fandt via Ufunk. De er udskåret med uhyggelig præcision og livagtighed i træ. Walpoth kommer fra en familie af træskærere og har i dén grad selv samlet håndværket op – men som kunstner med et helt vildt æstetisk og nutidigt øje. Se, hvordan træets egen struktur, knaster og revner bliver en del af skulpturerne.

bruno walpothbruno walpoth4bruno walpoth6 bruno walpoth1bruno walpoth3bruno walpoth5

Recap // I’m in total awe over this artist – Bruno Walpoth! He comes from a family of woordcarvers and has transformed the craft of carving into crazy beautiful pieces of art. This is really mind blowing to me, and I could look at these pictures for ever.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s