Loppehits

I weekenden var vi forbi loppemarkedet på Bellahøj cirkusplads. Jeg havde aldrig været der før, men det var virkelig et hit! Kun private stande, så priserne var lave og fornuftige. Og da vejret oven i købet var lidt so-so først på dagen, var der ikke proppet med købere, så alle var til at handle med. Jeg elsker altså et ordentligt privat loppemarked – det er bare noget helt andet end et marked med prof sælgere, der ved præcis, hvad deres ting er værd.

Vi fik gjort os nogle virkelig gode fund, synes jeg. Blandt andet et par fine sølvplet lysestager til INGEN penge, fint gammelt trælegetøj, en B&G-vase (med et lille skår, men alligevel fin, og fik den pruttet ned på 30 kr.!) og fire blomstrede klapstole for en flad 50’er. Armen altså.

DSC_4079 DSC_4090 DSC_4100 DSC_4126 DSC_4132

Jeg har på pædagogisk vis kun pudset den ene af lysestagerne, så I kan se, hvordan de så ud før. Så ja, de lignede ikke noget særligt, men heldigvis har min loppe- og livsmakker et skarpt øje, og han spottede dem straks.

Markedet er åbent igen sidste weekend i juli og sidste weekend i august.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s