Origami, mon ami!

IMG_2449

Her den anden aften kom jeg i tanke om, at jeg vist engang vidste, hvordan man folder en origami-fugl. Meeeen det er altså en skill, som måske ligger tyve år tilbage, så jeg fik lige lidt hjælp af min gode ven Google. Til gengæld ligger der nu “flapping birds” (hvad hedder de på dansk? Dem, der basker med vingerne, når man hiver i halen … Baskefugle?!) og papirtraner overalt. Det er altså ret sjovt!

Måske kan de bruges til noget? En uro fx? Som disse fra Squidoo og Twinkle Twinkle Little One.
crafting.squidoo.com twinkletwinklelittleone

Kribler det i fingrene efter også at prøve? Så se lige Stylemeprettys pæne illustration herunder. Og her finder du desuden en rigtig god 3d-guide til både tranen og baskefuglen, som gør det rimelig nemt og overskueligt.
stylemepretty.com

Recap // I use to be able to fold an origami flapping bird – and with a little help from Google I now know how to make both the flapper and the crane again. Now there’s bird everywhere! Maybe they could be turned into a nice mobile like the above ones? It’s actually a lot simpler than one would think, so just get your folding on, amigo! Here‘s an easy 3d-guide.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s