Badeværelse? Tjek!

ENDELIG er vi ved at være færdige med badeværelset. Eller … Helt færdig bliver vi nok aldrig rigtig med noget i huset. Jeg kan godt lide, at det hele udvikler sig lidt (eller meget) engang imellem. Men lige nu får det lov til at stå og stråle i sit nye, lækre monokrome look. Og vi kan sætte flueben ved dét rum – for et stykke tid.

FØR

IMG_1862

NU

DSC_3497 DSC_3500DSC_3428DSC_3511

Den store forandring er sket omkring vasken. Vi har pillet det gamle vaskeskab ned, fritlagt rørene og sat ny vask med nyt armatur og ny badeværelseshylde op. Og så har den fået gas med krom og sorthvide detaljer. Jeg kan godt lide, at det har fået en lidt altmodisch stemning, og vi er gået efter det klassiske look og droppet alt om moderne badevaskløsninger.

Armaturet er fra Toni, vasken Philippe Starck, hylden Ikea, medicinskabet er fundet på et loppis, taburetten er fra Ilva og tæppet fra Lagerhaus.

Recap // We finally got around to finishing our bathroom. Well, actually nothing in our house is ever really finished for me, and I’ll always like to change things up a bit along the way. But for now I’m really happy with our monochrome, classical and a bit old fashioned bathroom. We changed the sink, faucet and shelf and added some extra details. The sink is a Philippe Starck design, the faucet is from Toni (DK), the shelf is from Ikea, the cabinet on the wall is a flea market gem, the stool is from Ilva (DK), and the rug is from Lagerhaus (SE).

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s