Aros

Vi har været på miniferie i Århus og var blandt andet på Aros. Da jeg boede i byen, kom jeg der hele tiden, men det er efterhånden en del år siden, og jeg havde faktisk aldrig været oppe i (ja, det er som en forlystelse!) Olafur Eliassons regnbue før. Det var sindssygt fedt at prøve – både for store og små.

DSC_3870 DSC_3923

Aros er virkelig et godt kunstmuseum at have børn med i. Vores er så små, at deciderede børneaktiviteter (som de fleste kunstmuseer herhjemme ellers er rigtig gode til) er lidt spildt på dem. Men sådan noget med at kigge, pege, spørge og løbe rundt, det er et hit. Og både regnbuen allerøverst oppe og “Boy” af Roy Mueck på (næsten) nederste etage var store højdepunkter.

DSC_3927 DSC_3931 DSC_3932 DSC_3939 DSC_3928 DSC_3941

Efter at have oplevet “seværdighederne” bestående af Boy, regnbue og museets glaselevator (ja, nogle gange er det sgu nogle sære ting, de flipper over, de små!) tog vi 6. sals udstilling “Director’s choice 7-9-13”, hvor museumsdirektøren har udvalgt værker fra museets samling i en megasej rammeform med tre huse med hver deres kunstfortælling. Vi sprang dog over det sidste hus, som var skideuhyggeligt på Kvium/Lemmerz-måden.

Så hvis du er i Aarhus og har en times tid eller halvanden, så stik forbi Aros! Og tag nogle børn med. Det var bare det, jeg ville sige. Hej.

Recap // We went to the city of Aarhus for a staycation and a.o. we visited the art museum Aros known for its giant art attractions: Olafur Eliasson installation The Rainbow and Roy Mueck’s sculpture Boy. It was a great experience for both adults and toddlers.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s