Ja, jeg føler mig meget unik

Andre har også været forbi Form/Design Center i Malmø …

finelittleday solebich.de annagillar.se Greenisthenewblack modernfindings interiorjunkie

Fotos via Fine Little Day, Solebich.de, Anna gillar, Green is the new black, Modern findings og Interior Junkie

Den fine – og meget populære – plakat blev trykt til en udstilling på Form/Design Center i 1999, men designet er endnu ældre. De stilistiske og dragende øjne blev oprindeligt tegnet af Olle Eksell i 1956 til kakaopakker fra det svenske chokoladefirma Mazetti.

olle eksellSelv om det på ingen måde er den mest unikke plakat at have hængende, er jeg meget glad for vores. Den fungerer bare. Lige meget hvor jeg hænger den, synes jeg, den falder perfekt ind og får sammenhængen til at virke. Det er da nærmest designmagi.

English recap // The eye poster from Form/Design Center Malmo is quite a favourite in any stylish Nordic home. But even though it’s far from unique I still really love ours and the timeless design of it. The mesmerizing eyes are originally from a 1956 design of Swedish Mazetti cocoa packs made by artist Olle Eksell, and then re-used in exhibition posters from Form/Design Center in 1999. And that was all for now from your personal history teacher.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s