Makeover: Soveværelset

Vores soveværelse har fået en makeover! Jeg drømte om hotelstemning, ro og luksus. Og gerne med masser af Arne Jacobsen suite-fornemmelser.

Vi valgte den helt skrabede løsning og droppede alt om ny maling til væggene, ny seng og den slags store udgifter. I stedet har vi genbrugt stort set alle møblerne, men rykket lidt rundt på dem, og så investeret i nye gardiner og et sengetæppe, syet det gamle sengetæppe om til en sengekappe og hevet lidt kunst og et par fine messinglamper op fra kælderen. Altså den meget lette (og billige) måde. Alligevel synes jeg, udtrykket er helt anderledes end før, og jeg elsker mit nye soveværelse.

Før:

20130202_6

Undervejs…

DSC_3100

Og nu:

DSC_3254
DSC_3140DSC_3252 DSC_3145 DSC_3112 DSC_3261

(Ja, vores sengetøj er svært krøllet.)

English recap // Our bedroom got a makeover! We went with the easiest and cheapest solution possible – just rearranged the furniture, dug out some art from the basement and bought new fabric for curtains and bedspread. The goal was a hotel like vibe, and I love the result.

4 Comments

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s