Råt & læx

Det her er ejjermame et lækkert køkken. Wauw! Den perfekte sammensmeltning mellem råt, maskulint og mørkt på den ene side og helt let og legende på den anden. Den neonfarvede taburet og det matchende viskestykke er en lille genistreg – et enkelt greb, som gør en kæmpe visuel forskel (og er supernemt at efterligne). Neonfarveklatten skiller sig jo tydeligt ud og fremhæver dermed køkkenets kvaliteter: nemlig det naturlige, rolige og repeterende. Mavepuster, mand!

Billederne stammer fra den norske udgave af Elle Decorations og er taget hjemme hos keramiker Silje Aune Eriksen, som generelt har pissegod smag. Hvis du også er vild med det, viser hun hele hytten frem her.

Hjemme hos Silje Aun#16CC52 Hjemme hos Silje Aun#16CC58Hjemme hos Silje Aun#16CC46

aprilmay

English recap // This is indeed a nice kitchen! Kudos to Norwegian ceramic artist Silje Aune Eriksen, who’s the mastermind behind it.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s