Bloginspiration: Børn & bolig

Det er en hårfin balance at indrette sit hjem rigtig lækkert og samtidig have plads til børn med deres legetøj og fedtfingre. Men nogen kan altså bare ramme lige præcis den balance. Blandt andre de her bloggere, som jeg tjekker ind hos ugentligt. (Og selv om du bor helt børnefrit, er der masser inspiration at hente, det lover jeg!)

Svenske Johanna fra AprillAprill bor med sin mand og to døtre med masser af farver, genbrugsfund og grafiske detaljer. Ved siden af bloggen producerer og sælger Johanna plakater og service med sine egne fine illustrationer.

Print AprillAprill_oktober2

Weekday Carnival er en finsk blog, så her er Google Translate en kammerat. Bloggen emmer af nordisk coolness og god stil med masser af keramikfund, lækre farver og sort-hvide plakater.

weekdaycarnival wc

Happy Interior Blog handler om at have et hjem, man bliver glad af at være i. Det er superinspirerende, og Igor, som står bag bloggen, har ikke selv nogen børn boende, så der er noget for alle. (Det er der nu også hos de andre!)

happyinteriorblog hib

Babyramen er en norsk blog af Hanne, som bor med sin mand og sin datter i endnu et frisk, nordisk hjem med retrotoner. Hun er vild med finurlige detaljer og friske blomster – på den smarte måde, forstås.

babyramen babyramen 2

Helena bag bloggen Mormors glamour er mere end almindelig kreativ og deler både ud af fine stilleben og masser af krea-projekter af den slags, man straks får lyst til at kopiere.

mormorsglamour mormorsKlik på logoerne for at komme til hver blog.

Kender du nogle gode boligblogs i børn-og-bolig-genren? Så del da lige i en kommentar!

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s