Pynt postkassen

Huslivet har mange glæder – en af dem er kravet om “postkasse i skel”. I vores ejerforening har man købt en ordentlig røvfuld ens postkasser hjem, og jeg kan se på mine barnevognsture rundt i området, at det er en populær model. Men det gør den jo ikke nødvendigvis kønnere. Og jeg kunne mærke på vores, at hun drømte om at skille sig lidt ud.

DSC_3241DSC_3248DSC_3235

Det er supernemt at efterligne. Jeg har brugt deko-folie i trælook fra den lokale Flügger. (De findes også i mange seje varianter her.) Folien er selvklæbende, så det er bare at måle postkassen op, tegne det ønskede mønster, skære eller klippe det ud, fjerne papiret på bagsiden og klæbe folien op på postkassen (som du lige har gjort ren inden). Voila!

Jeg aner ikke, hvor godt det holder i den barske danske vejr, men skal nok komme med en update, hvis det dratter af efter første regnskyl.

English recap // Our mailbox isn’t the most beautiful thing ever, so I decided to fix her up a bit using a PVC decoration foil in “wood look”. It’s as easy as it looks since the foil is already glued up and ready to go. Just measure, cut, remove the paper on the back, and put it on a nice clean surface. Now I just hope it will stay on in spite of any Danish rain storms.

 

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s