Gaven til manden, der har alt

I weekenden var vi inviteret til fødselsdagsfest hos en yderst tjekket herre. Han er direktør for sit eget firma, der laver visuelle effekter til film (fx Harry Potter!), og både han og hans kone har jævnt god stil. Hvad giver man sådan en fyr?!

Kunstprints blev det! (Ja, det er ret meget min go-to-ting for tiden.) Sammen med en veninde drog jeg derfor til CMYK kld på Nørrebro, hvor vi fandt nogle virkelig gode og mandeegnede værker. Det er nemt at falde lidt i femi-fælden, når man køber vægpynt, synes jeg, men vi gik benhårdt efter noget, der (også) passer til en maskulin smag. Og som kan byttes, hvis det ikke er et hit.

esf_0111_base med_0102_base

Værker af Esben Fisker og Mette Damsgaard Nielsen

CMYK kld (som også har en blog) ligger på Jægersborggade og er på alle måder et besøg værd! Afslappet berlinerstemning med lille kælderlokale, rammer og kunst overalt på gulve og vægge, hjemmelavede hylder og virkelig behagelig og tålmodig betjening. Og det på trods af, at vi havde to små, pilfingrede drengebørn med (som dog klarede sig ud igen uden at ødelægge en eneste ting. Phew!).

English recap // This weekend I needed a present for an awesome guy who’s already got almost everything worth having. After much thought I ended up buying him two art prints from Copenhagen based CMYK kld – a cool basement store with a relaxed, Berlin-like vibe and a whole lot of framed art prints. And they have a webshop as well.

1 Comment

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s