Det der badeværelse…

Hvordan går det egentlig med det der badeværelsesprojekt?, vil den meget trofaste læser måske tænke. Og jo tak du, det går da okay, men altså, lidt langsomt jo. Vi er vel i planlægningsfasen. Vi har fundet vask og nyt armatur, så nu mangler vi bare alt det udenom, alle detaljerne – og så lige at have tid til at få revet den gamle vask ned og sat den nye op.

Vi går efter et look, der passer til husets stil, hvor kodeordene er et nordisk take på engelsk rækkehus, 1920-30’erne, gedigne materialer og former. Så selv om det bliver nyt, bliver det ikke sådan store-skuffer-glatte-overflader-nyt.

Og jeg er stadig vild med detaljer som træ, blågrønne nuancer og bløde materialer.

badeværelse6 badeværelse5 badeværelse4 Duravit-Starck-Haandvask-U-Wondergliss-56x46x19-cm-Hvid-porcelaen-M-hanehul-og-overloeb-179029 (1)

 

Håndvasken er fra Duravit og designet af Philippe Stark, og armaturet er fra Toni, som laver seriøst kram. Jeg synes, begge dele passer rigtig godt til stilen – klassisk og tidløst, men med masser af charme og 1920’er-stemning.

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s