Dansk Plakatkunst

Kender du Dansk Plakatkunst? Det er et firma, som genoptrykker gamle danske plakatdesigns. Og de er virkelig gode til at finde nogle flotte designs, synes jeg.

Lige nu har de en konkurrence, hvor man kan vinde en af deres plakater ved at skrive, hvilken man synes er allerflottest. Jeg har selvfølgelig allerede deltaget, og hvis du også vil, er det her, det foregår.

Jeg havde svært ved at vælge, for der er som sagt mange gode, men det blev dybhavsudstillingen (den nederste), jeg endte på. De farver, mand. Wauw!

048kaerlighedsvalsen_1920_low (1)007meet_you_in_denmark_1939_low (1)063plakatudstilling_i_zoo_1907_low032skandinavisk_froekompagni_1920_low 034dybhavs-udstillingen_1931_low

Plakaterne koster typisk 1.295 kr., og det lyder måske lidt pebret, men det er også med indramning og levering, og så er det jo egentlig en helt fair pris.

English recap // Dansk Plakatkunst (Danish Poster Art) specializes in new editions of old Danish posters. Right now you can win one of their beautiful designs – all you have to do is name your favourite design. I picked the last one of the above.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s