Pang!

Så er der neonfest! Jeg er helt dårlig med de her fantastiske pangfarvede vaser og sidder bare og kigger forelsket på dem, mens jeg overvejer, hvilken farve jeg elsker mest. Måske den neongrønne og den grå sammen? Eller den pink?

Joel Levin fab 38dollars

Vaser af Joel Levin på Fab, cirka 220 kr. (for hele sættet)

Hvis du ikke allerede kender webshoppen Fab, så er det bare at få den klikfinger på gled og ind og tjekke den ud. Den er nemlig lige præcis … fab (som vi hipstere siger). Et univers af skæve, sjove, anderledes ting, du ikke vidste, du (eller dit hjem) havde brug for. Du hørte det her først. 🙂

English recap // I’m crazy in love with these super colorful yet simple vases. They’re from the webshop Fab – and if you’re familiar with it you have to check it out! It a mekka of quirky stuff for you and your home.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s