Pimp dit Ikea!

I går hackede vi Ikea. I dag pimper vi! Drømmer du også om at give dine Ikea-møbler et mere personligt præg? Så er du landet det helt rigtige sted, for jeg giver gerne en guidet tur til nogle af de sider på nettet, der har specialiseret sig i produkter, der kan ændre udtrykket på Ikeas møbler. Stig på!

Først skal vi til Panyl, som er leveringsdygtige i folie, der kan ændre Ikea-klassikerne i et snuptag. Jeg er især vild med dem med trælook. Se lige, hvor lækkert børnemøblementet Lätt pludselig bliver med lidt ekstra træ på toppen!

i have seven chairs2

Skal det være lidt vildere, sælger Mykea folier med motiver i stedet. Igen er det til de klassiske Ikea-møbler som fx Malm-kommoden og Billy-reolen. Sådan en motivfolie kunne fx være fed i et børne-/teenageværelse eller et lille hobbyrum, hvor indretningen ellers er holdt helt neutral.

Opdateret for nylig2

Er det sofaen eller sengen, der trænger til nyt liv? Så skal vi til Bemz, som specialiserer sig i forskellige betræk i et kæmpe udvalg af kvaliteter og designs – syet, så de passer præcist til Ikeas møbler. Der er bl.a. designs fra Marimekko og Designers Guilt.
Opdateret for nylig3

Og du kan pimpe sofaen endnu mere. Prettypegs laver ben til din Ikea-sofa eller -seng. Det er overraskende, hvor meget sådan en helt almindelig Ikea-sofa skifter karakter med et sæt helt nye, cute ben. Jeg er SÅ lun på dem med messing!

Opdateret for nylig1

 

 

English recap // Some great Ikea pimping sites: Panyl and Mykea for foil, Bemz for fabrics, and Prettypegs for legs for your sofa or bed (links in above text). Pimp away!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s