Gå glad i bad

Jeg går i baderumsdrømme for tiden. Vi har nemlig fået lidt tilbage i skat (yay!), og de skal bruges på at opgradere vores badeværelse. Der skal ikke nødvendigvis så meget til, og jeg glæder mig til at dokumentere “rejsen” (som de siger i X Factor) herinde.

Noget af det, jeg altid synes fungerer, når det kommer til badeværelsesindretning, er farver som aqua, sort og hvid, masser af fliser og råt stål kombineret med blødere elementer som træ, planter og tekstiler.

Her er lidt til inspirationsmappen.

designsponge roomzaar.com sweetpeachblog interiors-and-design.blogspot raftertales.com shelterpop firedearth.com falhomes.com bobedre.dkBilleder via Design Sponge, Roomzaar, Sweet Peach, Interiors and Design Blog, Rafter Tales, Shelterpop, Falhomes og Bo Bedre

2 Comments

  1. Nej hvor fedt – er da fuldstændig vild med det første billede af det gamle “retromøbel” der er isat håndvask. Så fedt! – og for øvrigt en virkelig inspirerende blog 🙂

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s